Beauty and Fashion

четвртак, 21. септембар 2017.

10 ključnih komada za jesen 2017

Nakon pakleno toplog leta stiglo nam je i hladniije, tmurno i kišovito vreme koje idu uz jesen. Vreme je da omiljene sandale i laganiju odeću odložimo u garderober do sledećeg leta. Prelazni period nam svakodnevno stvara slatke muke po pitanju stilizovanja, ali par basic komada mogu da začine neke letnje komade koji će se još vrlo kratko naći u našem garderoberu. Jednostavni i klasični krojevi i neutralni tonovi uvek mogu da budu savršen izbor uz neki detalj jarkih boja i zanimljivih printova. U ovom postu ću vam predstaviti 10 komada za koje ja mislim da su neophodni u jesenjim danima.

1.Kožna jakna ili bomber jakna

Bomber jakna, kao i kožna jakna mogu da se uklope u skoro svaki jesenji outfit. Kožna jakna može se kombinovati uz jednostavne basic komade, kao i uz malo ženstvenije i nežnije komade. I najobičnija kombinaciji poput džinsa i bele majice, kožna ili bomber jakna mogu delovati kao idealna svakodnevna kombinacija.
2. Bele patike

Bele patike su uvek u modi. Ove jeseni ih kombinujte uz džins i omiljeni oversize duks i nećete pogrešiti. 


3. Košulje

Od klasične bele košulje ženstvenog kroja, oversize modela muškog kroja, do modela ukrašenih volanima, košulja je savršen izbor za prelazni period. Jednako dobro može izgledati sa farmerkama ili midi plisiranom suknjom.
4. Cvetni print

Ne, cvetni print nije rezervisan samo za proleće i leto, on oboji jesenje kišne dane i pravo je osveženje u sivilu.
5. Džemperi jarkih boja

Ove sezone neophodan komad u garderoberu je, bar jedan, džemper u nekoj jarkoj i veselijoj boji. Fantastično ide uz svaki jednostavniji komad. 
6. Pantalone sa širokim nogavicama

Pantalone širokih nogavica se u velikom stilu vraćaju na scenu. Savršeno idu uz košulje, ali takođe se mogu kombinovati i uz druge komade poput džempera. 
7. Dugačak ogrtač

Dugačak ogrtač je idealan za slojevito odevanje koje jesen zahteva. Slaže se sa većinom krpica, a praktičan je i topao.
8. Midi suknja

Plisirana ili ne, midi suknja je pravi izbor za prelazni period. Odlična je za sportske varijante uz patike ili nešto ženstveniju varijantu ako se ukombinije sa cipelama ili čizmama. 
9. Čizme

Čizme su pravi izbor za jesen, bilo one preko kolena ili nešto kraći modeli, vaš je izbor. Savršeno idu i uz midi suknju i uz farmerke i pantalone, zavisno od modela čizama.
10. Farmerke

One jednostavno idu uz sve! Ravni kroj farmerki je ove sezone jako popularan, ali nema greške i sa boyfriend, skinny ili zvoncarama.

Koji su vaši omiljeni komadi za jesen?





2 коментара: