Beauty and Fashion

уторак, 19. децембар 2017.

Vez-Trend za zimu 2017/18

Tokom sezone proleće/leto vezeni komadi su bili obavezni u garderoberu svake stylish devojke. S' toga vezeni komadi su postali must have. Vez razbija monotoniju, iako se čini da ga je teško kombinovati, ali uopšte nije, čak se uklapa u dosta kombinacija.

Klasičnu kožnu jaknu zamenila je jakna sa vezom. Ova jakna će svaku kombinaciju upotpuniti, a sa njom ne možete proći nezapaženo.
Čizme sa vezom su ,takođe, obuća koja će obeležiti zimu. Udobne, a moderne čizme su pun pogodak! Jednako dobro se  kombinuju i uz haljine i uz farmerke klasičnog  kroja.
Suknje nisu samo rezervisane za proleće i leto, one su savršen komad i za zimu. Uz topao džemper i omiljenu suknju sa vezom, svakako će te biti u trendu.
Takođe, svaki džemper izgleda zanimljivije sa vezom. Topao i trendi komad koji svaka devojka mora imati ove zime. Idealan  je za dnevne kombinacije kada ne znamo šta da obučemo, savršeno će ići uz tamniji džins.

Vez se takođe može videti i na torbama, kao i na farmerkama i drugim komadima, zato što pre pronađite vaš omiljeni komad sa vezom za ovu zimu.🎀

Нема коментара:

Постави коментар