Beauty and Fashion

четвртак, 26. октобар 2017.

Gliss Fiber Therapy maska za kosu | Recenzija

Početkom leta na policama Lilly i Dm parfimerija pojavila se nova Gliss kolekcija za negu kose  Fiber Therapy koja sadrži OMEGAPLEX. Ova linija je namenjena iscroljenoj i hemijski tretiranoj kosi i obećava da obnavlja popucale veze između vlakana.
Ova maska prelepo miriše! Kao većina Gliss proizvoda, svi slično mirišu, tako i ova maska ima prepoznatljiv miris. Maska se drži svega 1-3 minuta, ali je definitivno bolji učinak kad se drži duže od 5 minuta. Vrlo mala količina je potrebna za celu dužinu kose, tako da će ovo pakovanje baš dugo potrajati. 
 Maska je srednje gustine, nije previše retka, a nije ni previše gusta i kremasta je, lepo se raspoređuje po kosi. Ja ovu masku koristim svako drugo-treće pranje kose. Lepo mi omekša kosu  i mnogo lakše je raščešljam.
Kosu feniram posle svakog pranja, a posle ove maske feniranje je lakše, krajevi su zaglađeni, a kosa je mekana i sjajna. 
Zadovoljna sam ovom maskom, kratko se drži, a efekat koji ona daje je zadovoljavajući. Koristim je oko mesec dana, nisam primetila neka drastična poboljšanja na kosi. Meni se ova maska dopada, tako da bih je i vama preporučila da isprobate ako farbate vašu kosu ili je često izlažete toploti i oštećena je.

Da li ste i vi isprobali ovu masku za kosu?


1 коментар: